Okiday Försäljning AB är en del av Okiday AB Group och är ett dedikerat och auktoriserat mopedbilsföretag som fokuserar på mopedbilar och strävar mot att skapa en trygg och ärlig miljö kring mopedbilsköpet, oavsett om du är privatperson eller företagare vill vi hjälpa dig som kund till ett enkelt och personligt mopedbilsägande som passar just dig och dina önskemål.
 
Med vår mopedbilshall och vår verkstad är vi idag en av de största renodlade mopedbils återförsäljarna i Sverige som enbart specialiserat sig på mopedbilsmarknaden.
 
Vi är auktoriserade och erbjuder nybilsförsäljning av hela Aixams modellutbud av diesel & el mopedbilar och har även ett attraktivt urval av begagnade mopedbilar från Aixam, Ligier, Microcar och Casalini.
 
Vår auktoriserade serviceverkstad erbjuder märkesspecifik service och reservdelar utan påverkan på t.ex. nybilsgarantier m.m. för Aixam, Minauto, Ligier, Microcar och Casalini.
 
Vår personal är alltid uppdaterade och utbildade på det senaste inom den teknik / utrustning som krävs för service, godkända reparationer och garanti arbeten. Okiday är även godkända av försäkringsbolagen för att få göra försäkrings skador.
 
Varmt välkommen till oss på Okiday i Danderyd.

Kristian Kinnunen
Ägare / VD Uppväxt i vackra Tornedalen.

Kristian har haft en aktiv karriär inom idrott, (fotboll) som spelare, tränare, ledare i olika befattningar som tex klubbchef, sportchef på bl.a allsvenskt nivå.
Arbetat länge inom fordonsbranchen med betydande befattningar hos några av dom största aktörerna inom försäkring och bilfinansiering, IF, DNB nor och Santander Consumer Bank. Har ett stort fordonsintresse och vill verkligen att Okiday sätter spår i branchen som en proffsig aktör med välutbildade medarbetare som sätter sina kunder i fokus för en lyckad affär.

Alexander Kohkoinen
Produktspecialist / säljare med rötter från Tornedalen.

Alexander är en hockeykille med bländande skridskoåkning och speluppfattning som sina skills. Arbetat tidigare uppe i norr med försäljning, service och uthyrning av div fordon som tex snö / vattenskotrar, gräsklippare etc. Har ett riktigt bra ”öga” för detaljer vilket gör honom till den produktspecialist han är, vilket innebär att kunderna kommer att få bästa service och svar på frågor om dom olika produkterna vi har.

Jimmie Lind
Servicemekaniker härstammar från Strömsbruk som ligger vid Harmånger åns mynning i det vackra Hälsingland.

Jimmie är en kille med en gedigen ”mekarbakrund” då hans stora intresse är just att meka i och på allt som har en motor och rör på sig. Han tillför jättemycket med sitt kunnande, sin envishet och erfarenhet för den fortsatta satsningen att utveckla verkstads / service / försäkringsreparations sidan.